Ida@vies.dk

Ida Balle, Lærer

På VIES bruger jeg min viden om fysiologi og træning, pædagogik og undervisning, samt erfaring som danser og danselærer til at give danseeleverne faglig og alsidig dansetræning.
Det unikke ved at være danselærer på Vejle Idrætsefterskole er, at jeg arbejder med dygtige og ambitiøse unge mennesker, som ønsker at tage del i et fællesskab og fordybe sig i dansen for herigennem at udvikle sig selv som danser og menneske.
Jeg arbejder hen imod at udvikle den enkelte danser på baggrund af dennes kompetencer, motivation og personlige mål med dansen. Samtidig lægger jeg stor vægt på, at danselinjen er et team, der skal udvikles og samarbejde både i træningslokalet og frem mod at præstere til shows og konkurrencer. På danselinjen skal der være en god balance mellem træning, der bygger op til shows, og træning som alene er fokuseret mod at lære, fordybe sig i dansen og udvikle sig heri.

Jeg har særligt specialiseret mig i sportsdans, showdans, moderne og jazz. Jeg har derudover også beskæftiget mig med hiphop, ballet og rytmisk gymnastik. Jeg var elev på VIES tilbage i 2010/2011, hvor jeg selv var på danselinjen. Udover at have konkurreret i dans gennem mange år, har jeg også undervist konkurrencedansere og selv optrådt som danser i flere mindre musicals.

Kvalifikationer
  • Bachelor i Idræt og Sundhed
  • Kandidat i Pædagogik
  • Udveksling i et semester ved Stockholm University of the Arts danseuddannelse med specialisering i moderne og jazz
  • Tidligere konkurrencedanser i sportsdans og showdans